PADI Open water diver – Sukelluksen peruskurssi

Sukellusluokituksen saaminen alkaa tästä: PADI® Open Water Diver luokituksen hankkiminen on elämänmuutos ja “pääsylippu” vedenalaisiin seikkailuihin. Miljoonat ihmiset ovat tätä kautta oppineet sukeltamaan laitteilla ja löytäneet vedenalaiset ihmeeet, maailman suosituimmalla ja laajammin tunnustetulla sukelluskurssilla – PADI Open Water Diver -kurssilla.

Kurssin aloitusvaatimukset

Ilmoittautuaksesi PADI Open Water Diver -kurssille (tai Junior Open Water Diver -kurssille), sinun tulee olla uimaitaitoinen ja sinulla on hyvä fyysinen terveys. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta sukelluksesta.

 

Kurssi pitää sisällään

  • Knowledge Development:Teoriaopetus, jossa opit ymmärtämään sukelluksen perusperiaatteita.
  • Confined Water Dives: Allasharjoitukset, joissa opitaan sukelluksen perustaidot käytännössä.
  • Open Water Dives: Ulkosukellukset, joissa sovelletaan opittuja taitoja avovesiolosuhteissa!

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja, neuvoja ja  sopiaksesi oman aikataulusi kurssin suorittamiseksi! Opastamme sinua läpi koko prosessin alusta loppuun.

 

Kurssin jälkeen

Onneksi olkoot! Olet nyt sertifioitu Open Water Diver sukeltaja, jolla on oikeus sukeltaa aina 18 metriin saakka.

Sinulla on käytössäsi 6500 PADI-sukelluskeskusta  sekä 135 000 PADI-ammattilaista, jotka ovat myöntäneet yli 25 miljoonaa sertifikaattia ympäri maailman. He tarjoavat sinulle mahdollisuuden sukeltaa missä tahansa. Löydät PADI-kursseja ja sukelluspalveluja lähes kaikkialta, missä olet koskaan unelmoinut matkailla.

Näet ja koet uusia asioita kotimaassa ja ulkomailla, tapaat uusia ihmisiä, kehität edelleen taitojasi ja saat lisää mahtavia kokemuksia. DiveHardin sukellusasiantuntijat tukevat sinua edelleen kaikkissa sukellustarpeissasi neuvoen laitteiden hankinnassa ja sukellusmahdollisuuksien osalta paikallisesti ja jopa ulkomailla.

Hinta 680 €

Seuraavat PADI OWD-peruskurssit alkavat kesäkuun loppuun mennessä. Aloitamme uudet peruskurssit elokuun alussa. Ota pikaisesti yhteyttä!

Tyydytä sukellusvarustetarpeesi verkkokaupassamme, tai poikkea liikkeeseemme, josta saat asiantuntevaa apua ja neuvoja.   

                                  

         

        

  

Opi sukeltamaan Divehardin kanssa! Tässä syitä miksi…

  • Divehardilla saat turvallista, huippulaatuista opetusta kokeneilta ja asiantuntevilta sukelluskouluttajilta uusinta tekniikkaa käyttäen.
  • PADI on maailman tunnetuin sukellusorganisaatio. Oppimateriaalit ovat korkeatasoisia ja edessäsi on monia seikkailuja harjoittelemalla paikoissa, jotka kiinnostavat sinua eniten.
  • Kaikki maksut sisältyvät hintaan sinun PADI OWD-peruskurssillasi. Mitään muita kuluja ei tule maksettavaksesi. Tulet käyttämään moderneja, korkeatasoisia ja hyvin huollettuja ScubaPro-sukellusvarusteita.
  • Autamme sinua saamaan kaiken irti sinun PADI-sertifikaatistasi tarjoamalla mahdollisuuksia sukeltaa ja nauttia sinun uusista taidoistasi.
  • Divehardilta saat sukellusvarusteita kilpailukykyisin hinnoin ja neuvomme sinua löytämään oikeanlaiset varusteet täydellisellä takuulla. Teemme myös varustevuokraus, huollot ja -korjaukset.