PADI Open water diver – Sukelluksen peruskurssi

Sukellusluokituksen saaminen alkaa tästä: PADI® Open Water Diver luokituksen hankkiminen on elämänmuutos ja “pääsylippu” vedenalaisiin seikkailuihin. Miljoonat ihmiset ovat tätä kautta oppineet sukeltamaan laitteilla ja löytäneet vedenalaiset ihmeeet, maailman suosituimmalla ja laajammin tunnustetulla sukelluskurssilla – PADI Open Water Diver -kurssilla.

Kurssin aloitusvaatimukset

Ilmoittautukeksi PADI Open Water Diver -kurssille (tai Junior Open Water Diver -kurssille), sinun tulee olla vähintään 10-vuotias. Olet uimaitaitoinen ja sinulla on hyvä fyysistä terveys. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta sukelluksesta.

 

Kurssi pitää sisällään

 

PADI Open Water Diver -kurssi koostuu kolmesta päävaiheesta:

  • Knowledge Development:Teoriaopetus, jossa opit ymmärtämään sukelluksen perusperiaatteita.
  • Confined Water Dives: Allasharjoitukset, joissa opitaan sukelluksen perustaidot käytännössä.
  • Open Water Dives: Ulkosukellukset, joissa sovelletaan opittuja taitoja avovesiolosuhteissa!

 

Opit käyttämään ja valitsemaan sinulle sopivia sukellusvarusteita, esim. maski, snorkkeli,räpylät, regulaattorit, tasapainotusliivi ja säiliö jne..

Teoriaopetus voidaan suorittaa verkossa (rekisteröidy PADI-verkkosivuille ja aseta DiveHard sukelluskeskukseksi) tai kirja-, DVD- ja face-to-face-lähiopetuksena. Kaikki oppimateriaalit, laitteet ja sertifiointimaksut sisältyvät hintaan.

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja, neuvoja ja  sopiaksesi oman aikataulusi kurssin suorittamiseksi! Opastamme sinua läpi koko prosessin alusta loppuun.

 

Kurssin jälkeen

 

Onneksi olkoot! Olet nyt sertifioitu Open Water Diver sukeltaja, jolla on oikeus sukeltaa aina 18 metriin saakka.

Sinulla on käytössäsi 6500 PADI-sukelluskeskusta  sekä 135 000 PADI-ammattilaista, jotka ovat myöntäneet yli 25 miljoonaa sertifikaattia ympäri maailman. He tarjoavat sinulle mahdollisuuden sukeltaa missä tahansa. Löydät PADI-kursseja ja sukelluspalveluja lähes kaikkialta, missä olet koskaan unelmoinut matkailla.

Näet ja koet uusia asioita kotimaassa ja ulkomailla, tapaat uusia ihmisiä, kehität edelleen taitojasi ja saat lisää mahtavia kokemuksia. DiveHardin sukellusasiantuntijat tukevat sinua edelleen kaikkissa sukellustarpeissasi neuvoen laitteiden hankinnassa ja sukellusmahdollisuuksien osalta paikallisesti ja jopa ulkomailla.

Hinta 490 €

(dry suit option 590 €)