PADI erikoistumiskurssit

PADI:n erikoistumiskurssit opettavat sinulle monia uusia tekniikoita ja antavat sinulle eväät tehdä, nähdä ja saavuttaa enemmän. Jokainen erikoistumiskurssi kasvattaa taitojasi ja kehittää sinusta itsevarman ja osaavan sukeltajan. Laajasta kurssivalikoimastamme löydät sinuakin kiinnostavan kurssin!

Jään alla sukeltaminen on seikkailua parhaimmillaan. Koska jääsukellus on tarkkuutta vaativaa tiimityötä, kurssilla opit tiimin jäsenten vastuualueet. Pääset kokemaan  vedenalaisen maailman viehättävyyden aivan uudella tavalla nauttien vuoden parhaasta näkyvyydestä.

Omatoiminen sukeltaja suunnittelee itsenäisesti sukelluksen ja selviytyy ongelmatilanteista – yksin tai parin kanssa. Parin kanssa sukellus on aina ensisijaista, mutta kuvaajat, matkailijat ja ammattisukeltajat voivat joskus joutua turvautumaan omaan osaamiseensa olosuhteiden tai tehtävään liittyvän keskittymisen takia. Omatoiminen sukeltaja on myös taitava pari, sillä hän pystyy ratkaisemaan ongelmia itsenäisesti.

Haluatko pysyä lämpöisenä? Haluatko pidentää sukelluskauttasi? Sukella kuivapuvulla! Pääset sukeltamaan ympäri vuoden Suomessa ja kun opit sukeltamaan kuivapuvulla huomaat, että kuivapuku on järkevä valinta lämpimissäkin kohteissa, kuten vaikka Kanariansaarilta. Kuivapuku lisää mukavuutta, mahdollistaa enemmän sukelluspaikkoja ja mikä parasta — mahdollistaa enemmän sukelluksia!

Nitrox erikoiskurssi on PADI:n suosituin kurssi. Nitrox (EANx) on sukelluksessa käytetty kaasu, jossa happipitoisuus on korkeampi normaaliin ilmaan verrattuna. Nitrox-kaasun käyttö lisää pohja-aikaasi erityisesti peräkkäisillä sukelluksilla. Kuulostaako pidempi sukellusaika ja lyhyempi pinta-aika hyvältä? Sitten tämä on kurssi juuri sinulle!

Cavern on osa luolaa, jossa päivänvalo valaisee luolan suun ja luolan suu on nähtävillä. Nämä suurehkot ja pimeät tilat ovat yllättävän kutsuvia, mutta myös vaarallisia. PADI:n Cavern -erikoiskurssi, jolla saat tietoa ja taidot tällaisten paikkojen tutkimiseen turvallisesti.

Mikä syvyyksissä kiinnostaa? Lähde katsomaan! Syvyyksissä on mielenkiintoisia ja mystisiä sukelluskohteita, joskus ne ovat hylkyjä tai vaikka mielenkiintoinen korallimuodostuma, joka houkuttelee sinua syvemmälle kuin 18 metriä. Mikä sinua vetääkin syvyyksiin, tämän kurssin jälkeen se onnistuu, sillä PADI Deep Diverinä olet luokitettu sukeltamaan 40 metrin syvyyteen.

Mitä pinnan alla tapahtuu, kun aurinko laskee? Meressä moni päiväeläin
vetäytyy yöpuulle ja yöeläimet valmistautuvat uuteen yöhön. Järvessä
mateet ja ravut aloittavat yölliset touhunsa, hauet ja jättiahvenet hengailevat
välivedessä tai kaislikossa. Huomaat kuinka rauhallista ja rentouttavaa
öisissä syvyyksissä on.

Seikkailunhalu, historia, valokuvaus ja merielämä. Historiallisia hylkyjä on uponnut vuosien saatossa ja nykyään hylkyjä on upotettu keinoriutoiksi, yhteistä näillä kuitenkin on  kiehtovuus. Eivätkä hylyt lopu laivan hylkyihin, lentokoneet ja upotetut autotkin ovat mielenkiintoisia tutkimuskohteita.

Erinomainen nosteenhallinta määrittelee taitavan sukeltajan. Olet nähnyt heitä, he liikkuvat vedessä kuin kalat, sulavasti kuin ajatuksen voimalla vaikeimmissakin pohjan muodoissa. Haluatko sinäkin olla nosteenhallinnan huippuosaaja?

DPVs offer a thrilling way for scuba divers to see a lot of underwater territory in a short amount of time, and to get to the most exciting parts faster. Whether making a shore or boat dive, a DPV is a great way to see more and have fun doing it! Have an amazing time on the course, and rent a DPV from us anytime after!

And many more, including Emergency Oxygen Provider, Search and Recovery, Sidemount, and Equipment specialties…