ProTec Kaivos- ja luolasukellus

Ready to get rocked? Opi kaikki, mitä tarvitset fantastisen uuden sukellusmaailman turvalliseen löytämiseen, liity innokkaaseen sukellusyhteisöön ja koe sukeluksestasi enemmän tyydytystä kuin koskaan! ProTec Mine -kurssit koostuvat Cavern-, Mine 1- ja Mine 2 -tasoista. ProTecin luolakursseilla on myös kolme tasoa: Cavern, Intro to Cave ja Full Cave Diver. Mine 1 tai Intro to Cave -sertifikaatin täyttäminen jo oikeuttaa sinut kaivosten ja luolien tutkimiseeen ja mainlinea käyttäen…

ProTec Cavern kurssi

Aloita tästä – Avaa totaalisesti uusi maailma sukellusharrastukseesi!

Tämä kurssi tarjoaa riittävät tiedot ja taidot cavern sukelluksesta ja toimii pohjana mine- ja luolasukelluskursseille.

Tällä kurssilla opitaan perusteet sukeltamiseen overhed ympäristössä. Teorian lisäksi kurssin harjoituksiin kuuluu reelin /spoolin käyttöä,poistumista luolasta valot sammuitettuna, erilaisten potkutekniikoiden harjoittelua, ja paljon muuta.

 

 

ProTec Mine 1 kurssi

Tämä kurssi on ensimmäinen askel sukeltamisesta käytöstä poistetuilla  ja vedestä täyttyneissä kaivoksissa. Tämä kurssi opettaa sinulle, kuinka turvallisesti sukellat tässä ympäristössä.Tämä kurssi antaa valmiudet sukeltamiseen Mine ympäristössä, mainlinea seuraten. Teoria opetuksen lisäksi koulutussukelluksilla harjoittellaan mm. luolamerkkien käyttöä, sekä selviytymistä erilaisissa mahdllisissa ongelma tilanteissa.

Vain yhdistämällä asianmukainen koulutus oikeanlaisiin laitteisiin kasvanut riski voidaan minimoida. Kurssilla opitaan kuinka riski on hallittevissa ja kaivos sukelluksesta tulee mielenkiintoinen osa sukellusharrastusta.

ProTec Mine 2 kurssi

Tämä ProTec-kurssi on jatkokurssi sukeltamisesta käytöstä poistetuilla  ja vedestä täyttyneissä kaivoksissa.Kurssi antaa valmiudet sukeltamaan Mine ympäristössä. Kurssilla teoria opetuksen lisäksi hajoittelemme erilaisten ongelma tilanteiden ratkaisemista, luolasukellukseen olennaisesti kuuluvia käytäntöjä, ja paljon muuta.

Jumpit sivukäytäville ovat myös sallittuja tämän kurssin hyväksytysti suorittaneille.

 

ProTec is one of the few international Federations (code INT / F08) of CMAS. ProTec training and certification is therefore recognized worldwide. With more than 7,000 member instructors, ProTec dive centres offer training throughout Europe, Asia and the Americas. DiveHard is a ProTec Premium Center.

ProTec Intro to Cave kurssi

Tämä ProTec-kurssi tarjoaa perus tietämyksen luolasukelluksesta. Kurssi opettaa sinulle, kuinka voit turvallisesti sukellat tässä ympäristössä. Teoria opetuksen lisäksi hajoitellaan erilaisen ongelma tilanteiden ratkaisuja, esim lost line ja lost diver, ja liikkumista erilaisissa luolastoissa.

ProTec Full Cave kurssi

Tämä ProTec-kurssi tarjoaa täyden tietämyksen luolasukelluksesta. Kurssi opettaa sinulle, kuinka voit turvallisesti sukeltaa tässä ympäristössä.Teoria opetuksen lisäksi harjoitellaan erilaisten ongelma tilanteiden ratkaisemista, navigointia luolaympäristössä, ja paljon muuta. Kurssin hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus sukeltaa luolaympäristössä, ilma penetraatio rajoituksia.

Need Tec?

 

Missä tahansa maailmassa sukellat luola olosuhteissa, tarvitset paljon samoja laitteita, tietoja ja taitoja kuin teknikkasukeltaja – itse asiassa tekninen sukellus on peräisin luola sukeltamisesta.

Suomessa useat mielenkiintoiset kaivos kohteet, ovat syvyydeltään sellaisia, että sukeltamiseen niissä vaaditaan myös tekniikka sukelluksen hallitseminen.

Tarjoamme myös täyden valikoiman tekniikkasukelluskursseja sekä, Trimix-kursseja, jotka voit suorittaa ennen luolakoulutusta tai sen aikana.