Regulaattorituntemus

on voimaa 

(tuotteet alla)

ScubaPro on maailman johtava sukellusregulaattorien valmistaja jo 60 vuoden ajan. Kokemuksemme mukaan ScubaPro on lyömätön rakennuslaadun, suorituskyvyn, luotettavuuden ja kestävyyden suhteen. ScubaProlta saamme myös parhaan tuotetuen – mukaan lukien varaosien pitkän aikavälin saatavuus, joka määrää regulaattorisi käyttöiän. 

Suomessa sukeltamista varten on yksi regulaattorisetti, joka on suunniteltu luokkansa johtavaan kylmän veden suoritukseen. Olitpa virkistys- tai tekninen sukeltaja, se on MK19 G260. Tutustu setteihimme sinkku– tai tuplasäiliöille! 

Jos sukellat enimmäkseen lauhkeissa tai trooppisissa vesissä, valitse regulaattorisetti, joka perustuu ScubaPron maineikkaaseen MK25 1. vaiheeseen. MK25:tä pidetään laajalti maailman parhaana mäntäregulaattorina, joka antaa vaivattoman ilmavirran, johon syvyys, säiliön paine tai hengitysnopeus eivät vaikuta. On myös kevyempiä vaihtoehtoja, kuten C370 2. vaihe, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja nautinnollisen sukelluskokemuksen. 

Apeks-regulaattorit ovat olleet suosittuja Suomessa, mutta näille ei enää ole maahantuojaa. Apeks ei toimita suoraan myymälöille ja huoltoinsinööreille, joten varaosien saatavuus perusasioiden lisäksi ei ole niin hyvä kuin sen pitäisi olla. Tarjoamme edelleen valikoiman Apeks-regulaattoreita ja myös palvelutukea. 

 

Näytetään kaikki 13 tulosta