PADI Tec & Tec Trimix

Haluatko sukeltaa pidempään ja syvemmälle, haastaa itsesi, nähdä uusia paikkoja ja tehdä enemmän? PADI Tec 40, Tec 45 ja Tec 50 tekniikkasukelluskurssit tuovat uusia haasteita, kehittävät kattavasti sukellustaitojasi ja lisäävät osaamistasi.
Harjoittelet tekniikkasukelluksessa tarvittavaia motorisia taitoja ja menettelytapoja ensimmäisestä kurssisukelluksestasi lähtien, jotta kehityt taitavaksi tekniikkasukeltajaksi ja luotettavaksi osaksi tiimiä. Onko tavoitteesi olla hyvä tekniikkasukeltaja? Eivätkö ilma ja nitrox riitä sinulle, vaan haluat mennä yhä syvemmälle trimixin avulla? Trimix sukeltajana pystyt toteuttamaan sukelluksia, jotka eivät olisi ilmalla narkoottisuuden ja happimyrkytyksen vuoksi mahdollisia.

Oletko kiinnostunut tekniikkasukeltamisesta, mutta et ole täysin varma kurssille osallistumisesta? Tekniikkasukelluskokeilussa pääset kokemaan mitä tekniikkasukeltaminen vaatii turvallisesti allasympäristössä. Pääset käyttämään tekniikkasukellusvarusteita ja harjoittelemaan perustaitoja, kuten venttiilien käsittelyä.

PADI Tec 40 -kurssin myötä siirryt perinteisestä virkistyssukelluksesta tekniikkasukelluksen pariin. Tec 40 -kurssi valmistaa sinut jatkamaan suoranoususukelluksista dekompressiosukelluksiin ja on ensiaskel muihin PADIn tekniikkasukelluskursseihin. Kasvatat osaamistasi ja sukellustaitojasi, joita tarvitset tekniikkasukelluksessa ja seuraavilla kursseillasi. Kurssin jälkeen voit tehdä rajoitettuja dekompressiosukelluksia 40 metrin syvyyteen.

PADI Tec 45 -kurssi on toinen osa PADI:n tekniikkasukelluskurssisarjaa. Kasvatat syvyysrajaasi 45 metriin asti ja opit suunnittelemaan ja toteuttamaan peräkkäisiä dekompressiosukelluksia käyttäen yhtä stagea / dekompressiopulloa. Jos et vielä käytä, niin nyt viimeistään alat käyttämään oikea-oppista tekniikkasukellusvarustusta, joka voi olla joko selkä- tai kylkipulloilla. Teet myös kiihdytettyjä dekompressiopusähdyksiä nitroxilla tai puhtaalla hapella.

PADI Tec 50 -kurssi on viimeinen osa PADI:n tekniikkasukellussarjaa. Tec 50 -sukeltajana hallitset kaikki tarvittavat tekniikkasukellustaidot ja voit sukeltaa 50 metriin asti. Osaat tehdä pitkiä kiihdytettyjä dekompressiopysähdyksiä käyttäen kahta eri kaasua. Matka Tec 50 -tasolle ei ole helppo, mutta saavutettuasi sen olet valmis seikkailemaan syväsukelluksen maailmassa.

Päästäksesi syvemmälle sinun tarvitsee käyttää trimix-kaasua; sekoitus heliumia, happea ja typpeä. Tec Trimix 65 kurssilla tutustut trimix-kaasun käyttöön aina 65 metrin syvyyteen asti. Trimix-kaasun käytöllä on hyötynsä, mutta sinun täytyy osata käyttää sitä turvallisesti. Tec Trimix luokitus mahdollistaa syvyyksissä seikkailun.

Olet valmis tekniikkasukelluksen äärirajoille? Tec Trimix Diver -kurssilla kehityt tekniikkasukelluksen huipulle ja olet valmis syvimpiin syvyyksiin joissa vain aniharvat pääsevät käymään. Tällä kurssilla sukellat jopa 90 metrin syvyyteen, mutta luokituksen ansaittuasi sinulla on vain vähän rajoitteita. Koulutuksessa opit lisäämään osaamistasi vähitellen jotta voit jatkaa syvyyksien tutkimista sukellus kerrallaan.

DSAT Gas Blender -kurssi opettaa sinulle niin nitrox- kuin trimix-hengityskaasujen sekoittamista, käyttäen erilaisia sekoitusmenetelmiä. Et joudu enää odottamaan, että joku muu viitsisi täyttää pullosi!