Nopea

toimitus

Paljon tuotteita suoraan Tampereen myymälästä!

Edulliset

toimituskulut

Toimituskulut vain 6€ kaikkialle Suomessa, aina 30kg asti.

Täydellinen

asiakastuki

Hyviä neuvoja. Asiakas- ja tuotetuki niin kuin kuuluukin. Luotettavat takuut. Ota yhteyttä, olemme täällä sinulle varten!

Webbihinnoin tuotteet

sinulle nopeasti –

kivijalkatason palvelulla!

Ovemme ovat avoinna! DiveHard on aito sukelluskauppa ammattitaitoisella palvelulla. Ostoksesi saapuvat suoraan sinulle hyllystämme tai nopeasti päävarastolta – et joudu odottamaan pitkään sukellusvarusteitasi! Asiakas- ja tuotetukemme sekä takuut ovat niin kuin pitääkin. Tunnemme tuotteemme ja annamme hyviä neuvoja. Asennamme tuotteesi valmiiksi ja huollamme ne. Kuulostaako sinun tyyppiseltä sukelluskaupalta? Tervetuloa Divehardille!

Olemme vahvasti yhteistyössä ScubaPron kanssa – Yksi maailman johtavista brändeistä, joka on tunnettu laadustaan, innovaatioistaan ja luotettavuudestaan.

ScubaPro regulaattorit ovat parhaita luokassaan ja huoltoväli on jopa 200 sukellusta. Niitä voidaan huoltaa lähes missä tahansa ja varaosia on saatavilla jopa vuosikymmenien ajan. Puvut, tietokoneet, BCD:t ja wingit, räpylät, maskit… ScubaProlla on 50 vuoden kokemus kehityksen eturintamassa ja se on yksi luotetuimmista nimistä sukelluksen maailmassa.

 

 

 

Olemme ylpeitä voidessamme toimittaa Ursuitin kuivapukuja, aluspukuja, tarvikkeita ja varaosia. Mittatilauspuvut saatavilla pyynnöstä. Kuten kaikissa kuivapuvuissamme, tuemme sinua pitkällä aikavälillä kuivapukujen muokkauksilla ja korjauksilla käyttäen samoja tai samankaltaisia materiaaleja ja tekniikkaa kuin alkuperäinen valmistaja. Poikkea myymälässämme saadaksesi neuvoja malleista ja vaihtoehdoista ja katsotaan, mikä Ursuit kuivapuku sopii sinulle parhaiten!