PADI Tec 50

PADI Tec 50 -kurssi on viimeinen osa PADI:n tekniikkasukellussarjaa. Tec 50 -sukeltajana hallitset kaikki tarvittavat tekniikkasukellustaidot ua voit sukeltaa 50 metriin asti. Osaat tehdä putkiä kiihdytettyjä dekompressiopysähdyksiä käyttäen kahta eri kaasua. Matka Tec 50 -tasolle ei ole helppo, mutta saavutettuasi sen olet valmis seikkailemaan syväsukelluksen maailmassa.

Kurssin aloitusvaatimukset

  • PADI Tec 45 Diver tai vastaava luokitus muulta sukellusorganisaatiolta
  • Vähintään 100 kirjattua sukellusta, joista vähintään 20 on nitrox-kaasulla sukellettua sukellusta syvemällä kuin 18 metriä ja 10 sukellusta nitrox-kaasulla syvemmälle kuin 30 metriä.
  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Lääkärintodistus viimeisen 12 kk ajalta

 

Kurssi pitää sisällään

Tec 50 -kurssi sisältää kaksi teoriaosuutta, kolme käytännössä harjoittelukertaa ja neljä avosukellusta. Päätavoite tällä kurssilla on sukelluksen tehtävän suunnittelu ja toteutus. Opit myös sukelluksen aikaisten ongelmatilanteiden hallintaa.

Tulet käyttämään oikea-oppista tekniikkasukellusvarustusta, joka voi olla joko selkä- tai kylkipulloilla sekä kahta stagea/dekompressiopulloa. Kouluttajasi voi myös tutustuttaa sinut trimix-kaasun käytöön viimeisellä avovesisukelluksella.

 

Kurssin jälkeen

Olet luokitettu sukeltamaan 50 metrin syvyyteen käyttäen kahta dekompressiokaasua aina 100% happeen asti. Olet valmis aloittamaan trimix-kurssit.

Hinta 450 €