DiveHard on avoinna sukeltajille – saat tarvitsemasi sukelluskurssit, sukelluslaitteet, huollot ja korjaukset. Luonnollisestikin seuramme virallista ohjeistusta liittyen Covid-19-virukseen ja teemme suositellut varotoimet.

 

Kyllä – sukellamme paikallisesti!

Moni meistä sukeltaa koko ajan ja virus ei ole vaikuttanut merkittävästi paikalliseen sukellukseen. Tämän hetkinen virallinen ohjeistus sallii pienten ryhmien kokoontumisen turvaväliä noudattaen. Totta kai, jos sinulla on virusoireita, pysy kotona.

Jos tavallisesti sukellat vain ulkomailla, sinulla on nyt täydellinen mahdollisuus löytää Suomen järvet ja parantaa sukellustaitojasi. Sinun ei tarvitse luopua harrastuksestasi vuodeksi.

Jos olit suunnitellut saavasi ensimmäisen sukelluslupasi ulkomailla tänä vuonna, sinun ei tarvitse odottaa ensi vuoteen. Suomessa on paljon sukellettavaa, ja kun opit ja harjoittelet täällä, tulet paljon taitavammaksi sukeltajaksi.

Jos olet huolissasi hygieniasta, kun vuokraat varusteita kotimaassa, tai kun matkustat ulkomaille tulevaisuudessa, on hyvä hetki ostaa omat laitteet, kuten regulaattorit sekä märkä- ja kuivapuvut. Suosittelemme suorituskyvyn ja hinta-laatusuhteen takia esimerkiksi:

ScubaPro MK17 / G260 regulaattori  ScubaPro Matrix Sport tietokone  ScubaPro Level BCD

ScubaPro Definition Dry kuivapuku miesten      ScubaPro Definition Dry kuivapuku naisten

Sukelluskurssit

Pidämme kaikki kurssit järvissämme ja kaivoksissamme, kuten aina, mikäli virallinen ohjeistus sen sallii. Ryhmät ovat pieniä, matkustamme erikseen ja turvaväli on helppo pitää.

PADI OWD-peruskurssit, jotka siirtyivät tältä keväältä, aloitetaan tai jatketaan kesällä kirkkaissa ja matalissa vesissä. Tai ota seuraava askel PADI AOWD-jatkokurssilla.

Mikäli haluat sukeltaa Suomessa mukavasti koko vuoden ympäri, ota kuivapukukurssi.

Maailman parhaan turvavälin saat omatoimisena sukeltajana – tsekkaa PADIn Self-Reliant Diver specialty.

Katso myös meidän muut kurssimme, kuten esimerkiksi Cavern ja Nitrox, kurssisivultamme.

Pidämme luonnollisesti parasta mahdollista huolta lainavarusteistamme steriloimalla ne. – saat omat henkilökohtaiset varusteet käyttöösi kurssisi ajaksi.

Varustemyynti, huolto ja korjaus ovat avoinna

Selvästikin sinulla on nyt enemmän hyviä syitä ostaa omat sukellusvarusteet. DiveHardilta saat korkealaatuiset varusteet kilpailukykyisin hinnoin. Kaupan päälle saat hyviä neuvoja ja tukea. Jos et löydä tuotetta verkkokaupastamme, kysy vain!

Varustemyynti verkkokaupasta

Online-myynti jatkuu, kuten ennenkin. Tilaustuotteet tulevat normaalisti muutamassa päivässä ja merkittäviä viivästyksiä ei ole odotettavissa.

Varustemyynti myymälästä

Olemme avoinna! Seuraamme virallista ohjeistusta hygieniasta, turvaväleistä sekä karanteenista ja odotamme samaa sinulta. Katso webbisivultamme aukioloajat. Voit myös aina tekstata, meilata tai soittaa ensin ja tarkistaa olemmeko avoinna.

Huolto ja korjaus

Regulaattorien huollot ja esimerkiksi pukujen korjaukset jatkuvat, kuten ennenkin. Jätä varusteesi meille ja tule takaisin, kun ne ovat valmiina!